” La càpsula del temps” al III Congreso de Innovación educativa 2021-10-08T14:30:44+00:00

Project Description

 
El divendres 1 d’octubre,  l’Anna Ribera i la  Marta Michans,  en representació dels departaments de llengües del nostre centre, van participar en el III Congreso de innovación educativa del Gobierno de Aragón.  El recent estrenat projecte lingüístic de 1r d’ESO“La càpsula del temps” va resultar seleccionat juntament amb 16 comunicacions més, per compartir les diferents experiències educatives dels ponents que en prenien part. L’acte es va retransmetre en streaming pel canal de Youtube del Centro de profesores de Sabiñánigo. 

“La càpsula del temps” és una família de seqüències didàctiques, creades dins del programa d’innovació pedagògica del departament d’Educació: “Avancem: Ensenyament i aprenentatge integrat de les llengües”.  Aquestes seqüències didàctiques pretenen treballar diferents gèneres textuals i tipologies a partir de les tres llengües del currículum: la carta informal, en català; el diario personal, en castellà i un vídeo instructiu, en anglès. Les tipologies textuals treballades han estat el text narratiu i el text instructiu. 

Aquests tres  productes finals no només han servit per treballar l’expressió escrita i oral,  sinó que també han posat de manifest les competències emocionals dels nostres alumnes. Amb aquests relats de vida, on han reflexionat sobre el seu passat i el seu futur, cada un d’ells ha transmès sobre el paper sentiments i emocions que potser no s’havien plantejat mai fins ara,  i que d’aquí a quatre anys retrobaran el dia de la seva graduació tal com els van deixar, guardats en el record del seu 1r d’ESO al Segarra.

Si us heu quedat amb ganes de  més,  podeu veure el vídeo de la comunicació  al canal de Youtube del nostre institut:

  

GuardiesB
×
×